Smijenjen direktor Tržnice Veljko Mirkovic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Veljko Mirkovic više nije direktor pulske Tržnice. Odluceno je to na današnjoj sjednici Skupštine ovog gradskog poduzeca održanoj u komunalnoj palaci.

Ovakva odluka ocekivana je s obzirom na to da je gradska uprava u nekoliko navrata najavljivala ovakav potez jer je imala primjedbe na poslovanje u prošloj godini. Na Forumu se smatra da je ostvarena prevelika dobit na koju se platio porez umjesto da se investiralo u infrastrukturu.

No, vec tada je Mirkovic odbacio optužbe rekavši da se u tom slucaju ne bi mogli placati anuiteti kredita koji Tržnici dospijevaju na naplatu te da je pod njegovim mandatom investirano 1,5 milijuna kuna u tržnicu.

Odluka Mirkovica nije iznenadila, tek nam je istaknuo da je rijec o opozivu i da on još uvijek ima ugovor.

- Ovo je prebrzo vrijeme za bilo kakav komentar, kada budem odlucio, sazvat cu konferenciju za novinare, bio je kratak sad vec bivši direktor Tržnice.

Automatski s opozivom dosadašnjeg direktora Skupština je donijela odluku o raspisivanju natjecaja za direktora Tržnice, a do izbora je za zastupanje ovog trgovackog društva privremeno imenovana Mirjana Bencic, procelnica Službe za unutarnju reviziju Grada.


Podijeli: Facebook Twiter