Slurp! festival ovog ljeta u četiri termina

Slurp! (D. ŠTIFANIĆ)
Slurp! (D. ŠTIFANIĆ)

Slurp! festival ove će se godine u tvrđavi Punta Christo u Štinjanu održati u četiri termina i to 15. lipnja, 13. srpnja, trećeg kolovoza i 28. rujna.

Okupit će najpoznatija imena domaće i regionalne elektronske glazbe i cijenjene inozemne goste. Najavljeni su i prvi headlineri pa će na otvorenju Slurpa! 15. lipnja nastupiti Petar Dundov, jedna od vodećih figura hrvatske i regionalne elektronske scene, svjetski poznati house producent i glazbenik, dok 28. rujna dolazi Richard West aka Mr.C, legendarni britanski glazbenik, reper, glumac, komičar, DJ house glazbe i jedan od vodećih predstavnika tech housea. Uz njih će nastupiti brojni producenti, DJ-i, glazbenici i kolektivi koji tokom godine održavaju brojna popularna clubbing događanja.

Prve ulaznice po cijeni od 50 kuna za pojedinačno Slurp! festivalsko događanje za posjetitelje iz Hrvatske i zemalja regije - Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije mogu se nabaviti na službenoj web stranici festivala www.slurpfestival.com/ulaznice-slurp-festival. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter