Slurp!: DJ-evi preuzeli tvrđavu

Domaći Dj Bebetto
Domaći Dj Bebetto

Tvrđava Monte Christo u Štinjanu u petak je ponovo postala glavno odredište za partijanere. Festival Slurp!, koji se ovdje održavao i prošle godine pod nazivom Sirup, ugostio je najveća imena techno scene, a preko 15 DJ-eva, predvođenih najvećom zvijezdom ovogodišnjeg festivala Terry Francisom, rasplesalo je publiku - koja je tek oko 4 sata ujutro napunila tvrđavu!

Festival se ove godine odvija na tri floora, pa je tako u slikovitom Grotlo Flooru nastupio Petar Dundov, zagrebački DJ i producent, jedan od najvećih autoriteta domaće techno scene, koji veliko poštovanje uživa i izvan granica Hrvatske. Još jedan hrvatski DJ predstavio se na Bar Mar Flooru, radi se o DJ Sergeju, vlasniku zagrebačkog kluba Sirup koji redovito promovira elektronsku glazbu i jedan je od organizatora Slurp!a.

Bio je tu i Arszenik, menadžer i rezident DJ u klubu Sirup, koji je svojim house ritmovima rasplesao publiku na Klub Flooru. Ondje se setom kombinacije house-techouse-progressive elektronske muzike predstavio i domaći DJ Bebetto.

Najveća zvijezda partija u petak zasigurno je bio DJ i producent Terry Francis, ambasador britanske techno i house glazbe. Francis je nastupio u ranim jutarnjim satima na Klub Flooru pred mnogim obožavateljima elektronske glazbe i zatvorio tu večer festivala koja se produžila na preko 6 sati ujutro. (A. PERCAN, snimio D. ŠTIFANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter