Slobodno još 200-tinjak mjesta uz placanje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon završenog drugog razredbenog roka na Sveucilištu Jurja Dobrile u Puli ostalo je 219 slobodnih mjesta za upis na preddiplomske studije. Rijec je o mjestima za studiranje uz placanje jer su ona na teret Ministarstva vec ranije popunjena.

Na Odjelu za ekonomiju i turizam "Dr. Mijo Mirkovic" u trecem roku primaju još 123 studenata, a u dislociranom centru u Umagu gdje postoji studij poslovne ekonomije smjera financije preostala su još 24 slobodna mjesta.

Na Odjelu za humanisticke znanosti može se upisati još 15 brucoša, dok na onom za studij na talijanskom jeziku primaju 13 studenata. Na Odjelu za obrazovanje ucitelja i odgojitelja slobodnih je mjesta ostalo samo za studije koji se odvijaju na talijanskom jeziku - 24 mjesta za uciteljski studij i cetiri za studij predškolskog odgoja. Odjel za glazbu na raspolaganju ima još 16 slobodnih mjesta.

Na svim diplomskim studijima ima dovoljno slobodnih mjesta. Prijave za razredbeni postupak su u ponedjeljak, 28. rujna, razredbeni ispiti dan kasnije, objava rezultata 30. rujna, a upisi 1. i 2. listopada.


Podijeli: Facebook Twiter