Šljokicasti sakoi su IN!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovi sakoi idealni su za sve dame, elegantnima ce podignuti jednostavnu kombinaciju, a onima koje teže otkacenom stilu dati onaj pravi "over the top" izgled. Prošle smo ih sezone mogle samo gledati u casopisima i na trendsetericama diljem svijeta, a u ducanima se tek povremeno moglo naletjeti na nešto tog tipa. Danas su ducani prepuni ovih otkacenih komada i jedva cekaju da ih kupite i furate. Ako mislite da to nije za vas, pokušat cemo vas uvjeriti u suprotno.



Zamislite jednostavne traperice i klasican T-shirt. Ako na tu kombinaciju nabacite obican blazer izgledat cete sredeno, no pomalo dosadno. A ljuskice i šljokice na njemu ucinit ce vas pravom fashionisticom. Ako vam treba elegantna i svecana kombinacija, oni su idealno rješenje jer ce i najjednostavniji i najležerniji styling uciniti svecanim.



Birajte tamne nijanse, crna je uvijek pun pogodak, ali necete pogriješiti ni tamno sivom ili nekom nježno rozom. Kako su ukusi i stilovi totalno razliciti, sakoi se nude u razlicitim bojama, ima ih dvobojnih, upecatljivo sjajnih ali i onih decentno zagasitih. Djevojke diljem svijeta furaju svoje šljokicaste sakoe svakodnevno, po danu za casual kombinacije, a za vecernje izlaske kako bi se osjecale glamurozno.



Novi trendovi su tu kako bi ih modne ovisnice prihvatile i ukomponirale u svoj prepoznatljiv stil, a šljokicasti sakoi definitivno su krik ove sezone. Zato zavirite u našu galeriju i pronadite svoj otkaceni sako kojim cete postati prava glamurozna diva!


Podijeli: Facebook Twiter