Slavni u borbi za prava životinja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pjevacicu Lady Gaga organizacija za zaštitu prava života PETA pozvala je da pozira gola u njihovoj novoj kampanji. Nece to biti nikakav problem za mladu britansku zvijezdu jer vrlo rado pokazuje svoje tjelesne atribute.

PETA želi da Gaga sudjeluje u najnovijoj kampanji iz akcije "Radije bih hodala gola nego nosila krzno". Gaga im je privukla pozornost kada se pojavila na americkoj televiziji odjevena u model izraden od lutaka žapca Kermita.

- Jako mi se svida ovaj model jer odašilje poruku o tome da ne treba nositi krzno. Ja mrzim krzno i ne nosim bunde, rekla je pjevacica.

PETA okuplja više od dva milijuna clanova koji se zalažu za prava životinja. Fokusirali su se na cetiri podrucja na kojima životinje najviše pate: proizvodne farme, laboratorije, trgovinu odjecom i zabavnu industriju. Lani su osobom godine proglasili Oprah Winfrey.

Prije Lady Gage angažirali su Pink za borbu protiv iskorištavanja konja u konjskim zapregama pa Kristen Johnston koja se fotografirala gola na prekrasnom vrancu. Gola se skinula i Alicia Silverstone, i to radi promicanja vegetarijanstva.

Za isti cilj gola se skinula i Pamela Anderson, a u haljini od povrca fotografirala se Alyssa Milano. No, ne fotografiraju se sve slavne osobe u škakljivim pozama za pomoc PETA-i, vec se deklariraju kao njihova podrška. To su ucinile Charlize Theron i Natalie Portman.


Podijeli: Facebook Twiter