Slavlje 250 umirovljenika s humanitarnim predznakom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH) podružnica Umag i Ogranak umirovljenika Istraturist su pod pokroviteljstvom Istraturista organizirali tradicionalnu svečanu večeru uz glazbeni program i lutriju, kojoj se odazvalo gotovo 250 umirovljenika.

- Umirovljenici su i večeras pokazali svoje veliko srce, prije i tijekom večere skupljani su dobrotvorni prilozi za poklone koji će se prilikom posjeta donirati Domovima za starije i nemoćne. Ukupno je za humanitarne svrhe prikupljeno 6.690 kuna, rekao je Anton Pertot, predsjednik SUH-a podružnice Umag, te dodijelio Istraturistu posebno priznanje koje je primio direktor Ronald Korotaj.

Pertot se zahvalio Istraturistu na potpori u organizaciji svečane večere, te istaknuo doprinos bivših radnika, sadašnjih umirovljenika Istraturista. Iznimno je veliki broj radnika prošao kroz Istraturist, čemu svjedoči podatak da na području Grada Umaga i okolice živi više od 200 umirovljenika Istraturista.

- Ovo je za nas već treća godina postojanja i aktivnog rada Ogranka umirovljenika Istraturista. U protekloj godini s uspjehom smo realizirali razne aktivnosti, čime smo Ogranku približili još naših bivših kolega, pa s ponosom mogu reći da Ogranak danas broji 84 člana. Nadam se da će i sljedeća godina donijeti obilje druženja, sportskih aktivnosti i nastavak odlične suradnje s Istraturistom, istaknuo je Fulvio Titonel, predsjednik Ogranka umirovljenika Istraturista.

Ronald Korotaj, direktor Istraturista je istaknuo važnost druženja umirovljenika tijekom cijele godine.

- Istraturist iznimno cijeni predanost i trud svojih radnika, a naši umirovljenici najbolji su primjeri tih kvaliteta. U ime uprave i svih zaposlenika Istraturista zahvaljujem vam na uspješnoj godini i iznimno se veselim nastavku suradnje, naglasio je Korotaj.

Ova se svečana večer nastavila već tradicionalnom lutrijom, dok je prisutne zabavljala grupa Highlanders. (Tea GRGIĆ)

 


Podijeli: Facebook Twiter