Slavko Goluža zamijenio Ivicu Obrvana

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon neuspjeha na završnom turniru SEHA lige, vodstvo hrvatskog rukometnog prvaka Zagreb Croatia osiguranja urucilo je otkaz treneru Ivici Obrvanu, a za novog trenera izabran je izbornik hrvatske reprezentacije Slavko Goluža.

"Trece mjesto u SEHA ligi je proglašeno neuspjehom, a cinjenica da smo ostali bez plasmana u finale donijela nam je i financijske gubitke. Protiv igraca je pokrenut postupak, a kazne ce biti poznate za nekoliko dana," kazao je direktor kluba Josip Guberina, te dodao: "Izbor Slavka Golože za novog trenera je logican jer u našem sastavu ima mnogo reprezentativaca."



Vodstvo Zagreba odlucilo se za promjenu trenera tjedan prije prve utakmice cetvrtfinala Lige prvaka i okršaja protiv snažnog Kiela koji u subotu dolazi u Arenu. Prije toga Zagreb ce u srijedu igrati protiv Nexea.

Obrvan je bio trener Zagreb CO-a od veljace prošle godine, kada je naslijedio Nenada Kljaica. Bivši rukometni reprezentativac prije dolaska u Zagreb vodio je Gorenje iz Velenja s kojim je osvojio naslov prvaka Slovenije, a najveci trenerski uspjeh ostvario je kao trener Metkovica s kojim je 2000. osvojio Kup EHF-a. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter