Slavili Patrik Prhat iz Pule i Ante Kulušić iz Poreča

Osmero natjecatelja nastupilo je u mlađoj kategoriji (N. LAZAREVIĆ)
Osmero natjecatelja nastupilo je u mlađoj kategoriji (N. LAZAREVIĆ)

Na natjecanju Wanted Skate contest što se u subotu održalo u Ciscuttijevoj ulici u Puli u sklopu 9. Seasplash platforme, nastupilo je 14 skatera iz Pule, Poreča, Fažane, Slavonskog broda, Novske i Đakova. Među njima je u djelu natjecanja pod nazivom "Lord of the Lines" u kategoriji do 18 godina slavio Patrik Prhat iz Pule, a u kategoriji iznad 18 godina Ante Kulušić iz Poreča. Kulušić je ujedno odnio i naslov u natjecanju najboljih trikova ("Best tricks").

Nakon prve vožnje osmero natjecatelja mlađih od 18 godina preko stepenica Ciscuttijeve i za ovu priliku postavljenih rampi i platformi, odabrano je pet finalista, među kojima je slavio Prhat, dok je drugo mjesto dodijeljeno Marinu Srznetiću iz Rijeke, a treće Karlu Gluhačiću iz Pule. Treba napomenuti da su pobjednici ove kategorije na samom pragu punoljetnosti, dok je najmlađi natjecatelj bio Gabrijel Badurina iz Pule sa samo 11 godina.

U kategoriji starijih od 18 godina, u kojoj je slavio Kulušić, drugo je mjesto osvojio Domagoj Gudal iz Novske, a treće Ante Ćorić iz Đakova. U toj je kategoriji bilo prijavljeno šest natjecatelja.

Wanted Skate contest u režiji udruge Wanted, koja okuplja natjecatelje iz cijele Hrvatske, održalo se po drugi put u ovoj ulici. Natjecanje su pratili mnogi mladi Puljani i njihovi gosti, ali i stariji građani.

Događaj, kojim je otvorena ovogodišnja Seasplah platforma, pratila je i glazbena podloga za koju je bio zadužen DJ Teddy-Lee. Sljedeći program 9. Seasplash platforme na rasporedu je u petak kada se u sportskom centru Pattinaggio održava treće C.U.B.E. Beakdance & Hip Hop natjecanje. (Z. STRAHINJA)


Podijeli: Facebook Twiter