Slavica Ecclestone zvijezda Umaga

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svake se godine posljednjeg dana teniskog turnira Croatia Open, koji se u Umagu ove godine održavao 20. put, okupi krema društvenog i sportskog života. Poznate i ove godine predvodi Slavica Ecclestone, bivša supruga prvog covjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, koja je, u crnom elegantnom kompletu i raspuštene kose, u Umag došla u subotu. Privatnim zrakoplovom "Gulfstream G550" vrijednim 310 milijuna kuna sletjela je u pulsku zracnu luku, a nakon toga se uputila u Umag gdje je pogledala polufinalni mec izmedu Nikolaja Davidenka i Jürgena Melzera. U Umag je došla na poziv dugogodišnjeg prijatelja Zlatka Mateše, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora.

Za Glas Istre je izjavila da ce nakon meca zasigurno nastaviti s nocim provodom. "Život pocinje tek u pedesetima. Bez zabave nema života. Naravno, da cu se nakon meceva malo provesti", kazala je Slavica.

Nedjeljno je prijepodne pak iskoristila za susret s našim poznatim tenisacem Ivanom Ljubicicem, njegovom suprugom Aidom i sincicem Leonardom. S njima se sastala u vili Klara, u jednom od devedesetak luksuznih apartmana u Stella Marisu, a došla je u pratnji Zlatka Mateše i Gordane Tomicic, predsjednice Uprave Istraturista. Kako nam je kazala Tomicic, nocenje u jednoj od ovih vila košta od 300 do 1.500 eura. Slavica ipak nije odsjela u nekoj od vila, vec u umaškom hotelu s pet zvjezdica Sol Coral.

U Umag je stigao i svjetski poznati skijaš Talijan Alberto Tomba koji se, nakon odgledanog polufinalnog meca, do ranih jutarnjih sati družio s novinarkom HTV-a Nevenom Rendeli.

Polufinalni mec pratili su i Alka Vuica, SDP-ov predsjednicki kandidat Ivo Josipovic, umaški gradonacelnik Vili Bassanese i drugi poznati koji se u Umagu provode vec nekoliko dana.


Podijeli: Facebook Twiter