Slastistika - novi portal za razmjenu recepata

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zagrebačka "Zvijezda" nedavno je pokrenula novi projekt - web portal naziva "Slastistika". Ideja je ponuditi zainteresiranoj javnosti dodatnu vrijednost prilikom pečenja kolača i izrade svih ostalih slatkih užitaka.

Kako se radi ježić torta, a koje kolače je moguće napraviti unutar 30 minuta? Na portalu "Slastistika" korisnici imaju prilike razmjenjivati svoje recepte i svoja iskustva te sudjelovati u razmjeni kreativnih kulinarskih ideja. Uz opciju postavljanja video prezentacija međusobno si mogu pomoći kako željenu slasticu napraviti korak po korak.

Novi portal formiran je na praktičan način jer se recepti mogu odabrati ne samo prema vrsti slastice, nego i prema vremenu i vrsti pripreme te složenosti recepta. Takav pristup pripremanja slastica svakom korisniku omogućava brzu i preglednu pretragu recepata koji mu odgovaraju. Za pola sata dolaze susjedi s djecom na kolače, a pećnica je u kvaru? Portal "Slastistika" ima i za to lijeka - ponudit će jednostavne recepte kratke pripreme bez upotrebe pećnice. 

Zvijezda d.d. ovim potezom svojim korisnicima i vjernim potrošačima želi pružiti platformu i mjesto na kojem se mogu virtualno družiti, učiti te dati oduška svojoj kreativnosti. Sigurni su da će portal postati omiljeno mjesto ljubitelja slastica kao virtualno mjesto na kojem se mogu na brz i jednostavan način razmjenjivati kulinarska iskustva i znanja. (GI)


Podijeli: Facebook Twiter