Slayer u Becu 7. prosinca

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dobra vijest stiže za sve fanove grupe Slayer, koji vec godinama cekaju da vide omiljeni bend uživo - Slayer ce 7. prosinca nastupiti u Becu. Prije toga ce, 30. listopada objaviti svoj novi album "World Painted Blood", koji je vec dobio sjajne kritike. Nakon devet studijskih albuma, tisuca koncerata i 30 godina postojanja, Slayer je postao jedan od najvecih i najvažnijih metal bendova na svijetu.

Novi album je dugoocekivani sljedbenik njihovog uspješnog "Christ Illusion" iz 2006., koji je postigao rekord u karijeri Slayera: odmah nakon izlaska našao se medu top 5 Billboardove top-liste najprodavanijih albuma.

- Naša zajednicka svirka na tom albumu bila je doista jedinstvena, kaže Hanneman o sviranju s ostalom trojicom osnivaca benda, pjevacem i basistom Tomom Arayom, gitaristom Kerryjem Kingom i bubnjarom Daveom Lombardom.

- Umjesto da pokušavamo nešto odraditi, jednostavno smo se zabavljali. O svemu smo diskutirali i sve smo isprobavali. Zajednicki stav nam je bio - ajmo ovo probatI! Nije to bio posao, bila je to cista zabava!, prica Hanneman. Uskoro ce biti objavljeni detalji o prodaji i cijeni ulaznica za becki koncert.


Podijeli: Facebook Twiter