Sl. Brod: Umrla djevojka, roditelji donirali organe

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U slavonsko-brodskoj bolnici preminula je Ivona Srećković, jedna od triju 15-godišnjakinja na koje je u četvrtak navečer, dok su hodale nogostupom, BMW-om naletio 19-godišnji vozač i nanio im po život opasne ozljede.

Hini je iz Opće bolnice Dr. J. Benčević potvrđeno da je jedna djevojka preminula, no nisu htjeli reći o kojoj je od tri ozljeđene 15-godišnjakinje riječ. Doznaje se da je stanje ostale dvije djevojke stabilnije, ali da su im životi i dalje ugroženi.

Nesreća se dogodila u ulici Ivana Cankara, kada je 19-godišnji mladić iz Slavonskog Broda "BMW"-om naletio na tri 15-godišnjakinje koje su hodale nogostupom. Vozaču je na slavonskobrodskom Županijskom sudu određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Uz suglasnost obitelji djevojke koja je od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći jučer preminula u slavonsko-brodskoj bolnici, dio organa iz njezina tijela je eksplantiran te će biti donirani, doznaje se danas u Općoj bolnici Dr. J. Benčević. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter