Skunk Anansie opet u Hrvatskoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Kultni britanski Skunk Anansie, jedan od najutjecajnijih otočkih bendova u posljednjih dvadeset godina, u četvrtak 29. kolovoza nastupit će na glavnoj pozornici Špancirfesta. Grupu koja je pred hrvatskom publikom zadnji put nastupila prije dvije godine u jarunskom Aquariusu ne treba posebno predstavljati. Od kada su se pojavili na sceni 1994. godine, ostali su vjerni osebujnom crossoveru rocka, punka, metala i funka kojim su osvojili milijune obožavatelja, ali i kritiku.

Žestoki i provokativni, predvođeni energičnom pjevačicom Skin, Skunk Anansie preživjeli su mnoge uspone i padove u karijeri i osobnim životima. Bend je nakon četiri uspješna studijska albuma, prošle godine osnovao vlastiti label i izdao "Black Traffic", prvi potpuno neovisni album popraćen velikom turnejom u sklopu koje krajem rujna dolaze na Špancirfest.

Cjelokupni program ovogodišnjeg Špancirfesta bit će objavljen na konferenciji za novinare u Varaždinu u srijedu 10. srpnja. Ulaznice će se u sustavu Eventima moći kupiti od četvrtka 11. srpnja. (I. Ko./NL)

 


Podijeli: Facebook Twiter