Skromne želje Whitesnakea uoči nastupa u Zagrebu


Britanske rock legende Whitesnake, praćene američko-australskom supergrupom The Dead Daisies, nastupit će 21. studenog u KC-u Dražen Petrović, a dok se pripreme za njihovo gostovanje u Zagrebu primiču završnoj fazi, iz LAA agencije u srijedu napominju da David Coverdale i njegovi glazbenici nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva.

Želje koje se tiču hrane i pića su im izuzetno jednostavne i većinom nabavljive u Zagrebu. Inzistiraju na zdravoj prehrani s dosta povrća i voća, a želja im je probati i domaći organski med. Osim Karlovačkog piva na rideru je i želja da probaju kvalitetna hrvatska crna i bijela vina. 

S obzirom na to da sa sobom donose dosta opreme koja će biti postavljena na pozornici dimenzija 18 x 12 metara, traže 16 scenskih radnika i dva vozača u vozilima ne starijima od dvije godine.

U garderobama Cibonine dvorane odsjest će 30-ak ljudi, a osim standardnih zahtjeva zatražili su da u jednoj garderobi bude televizija na kojoj bi gledali aktualne sportske utakmice.

Vrata Draženovog doma otvorit će se u 19 sati. Grupa The Dead Daisies, koju čine bivši članovi ili suradnici grupa poput Guns n' Roses, Motley Crue, Thin Lizzy, Billy Idol, Ozzy Osbourne, svoj će nastup započeti u 20.25 sati.

Whitesnake predvođeni Davidom Coverdalom na scenu stupaju u 21.30 sati.

Svojevrsno zagrijavanje za koncert The Dead Daisies imat će u petak, 20. studenog, u 17 sati kada će na Radiju 101 odsvirati poseban polusatan akustični set. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter