Skrivio sudar pa se svadao na hitnoj

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Prometnu nesrecu s cetvero ozlijedenih, koja se u srijedu oko 15 sati dogodila na cesti Pula - Galižana, preciznije na Partizanskom putu na samom ulazu u Galižanu, izazvao je 37-godišnjak iz Rovinja, vozac opel vectre pulskih registarskih oznaka.

On je dolaskom do raskrižja s Ulicom Laco de Fraghena u oštrom zavoju udesno zbog neprilagodene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prešao u suprotnu traku. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao fiat punto pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 28-godišnjakinja iz Galižane.

U nesreci su lakše ozlijedeni vozac opela i vozacica fiata, kao i njihovi suputnici, 30-godišnjak iz Rovinja koji je bio putnik u opelu te 44-godišnjakinja iz Galižane, putnica iz fiata.

Protiv 37-godišnjaka iz Rovinja slijedi pokretanje prekršajnog postupka zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama. No, protiv njega i supruga vozacice fiata slijedi i prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira na pulskoj Hitnoj medicinskoj pomoci, gdje se dvojac verbalno sukobio.


Podijeli: Facebook Twiter