Skrivio lančani sudar, ostavio auto na cesti i otišao

(M.ANGELINI)
(M.ANGELINI)

U sudaru u Arsenalskoj ulici u Puli, u blizini ulaza u brodogradilište Uljanik sa strane bulevara, u ponedjeljak oko 17.15 sati sudjelovala su četiri automobila pulskih registracija, a vozač koji je kriv za nesreću u kojoj nitko, srećom, nije ozlijeđen, jednostavno je ostavio auto na cesti i otišao.

Policija je izvijestila da vozač BMW-a nije držao potrebiti razmak u odnosu na vozilo ispred sebe, radi čega je prednjim dijelom udario stražnji dio Škode kojom je ispred njega upravljao 32-godišnjak iz Pule, a koji se nalazio zaustavljen u koloni vozila. Od siline udara, Škoda se odbila i udarila zadnji dio Peugeota kojim je upravljao 48-godišnjak, a potom je Peugeot udario u stražnji dio drugog Peugeota, kojim je upravljao 34-godišnjak.

"Vozač je napustio mjesto događaja, a da sa oštećenima nije popunio europsko izviješće ili na drugi način razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima. Protiv njega će, radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, biti poduzeti potrebite mjere", izvijestila je PU istarska. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter