Skrivali drogu u gacicama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Slovenska državljanka, 32-godišnjakinja iz Ljubljane, i 31-godišnjak iz Pule uhiceni su i privedeni istražnom sucu zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga preprodajom.

Policajci iz odjela kriminaliteta su ih temeljem operativnih saznanja zatekli i uhitili na pulskim Giardinima u ponedjeljak oko 19.30 sati te temeljem naloga istražnog suca pretražili.

Kod slovenske državljanke policajci su pronašli tri grama heroina zapakirana u 11 vrecica, mobitel te ukupno sedam tisuca kuna stranog i domaceg novca. Neslužbeno doznajemo da joj je heroin policija pronašla u gacicama.

Kod Puljanina je, pak, policija tijekom pretrage pronašla mobitel koji je oduzet kao dokazni materijal.

Istog dana oko 21.30 porecka je policija zatekla i uhitila u trgovackom centru Lacop u Porecu 28-godišnjaka i 29-godišnjaka zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih droga.

Naime, 28-godišnjak, od ranije poznat policiji po slicnim kaznenim djelima, priveden je istražnom sucu u utorak oko 19.30 sati, dok je 29-godišnjak pušten nakon kriminalisticke obrade uz kaznenu prijavu.

Tijekom uhicenja u zahodu trgovackog centra 29-godišnjak je policiji dragovoljno predao inzulinsku injekciju s 60 mililitara smede heroinske otopine te tri tablete heptanona, a 28-godišnjak je predao policiji sedam plasticnih paketica s ukupno 1,49 grama heroina, doznajemo iz policije.

Neslužbeno doznajemo da je i 28-godišnjak sedam paketica heroina držao u gacicama.


Podijeli: Facebook Twiter