Skitao se i pijan galamio u ducanu i kaficu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog kršenja Zakona o prekrašjima protiv javnog reda i mira u cetvrtak poslije podne u Vrsaru, danas je na Prekršajnom sud u Porecu izrecena kazna 48-godišnjaku iz Varaždina. Kažnjen je novcano s 300 kuna, a izrecena mu je i zaštitna mjera udaljenja s podrucja Poreca i okolnih mjesta u trajanju od šest mjeseci.

Naime, policiji su gradani u cetvrtak oko 17.20 dojavili da je muškarac u vidno alkoholiziranom stanju ušao u trgovinu u Ulici Sv. Martina u Vrsaru, te bez povoda poceo vikati na 50-godišnju vlasnicu i 29-godišnjeg prodavaca. Nakon verbalne paljbe u trgovini 48-godišnjak je otišao u obližnji ugostiteljski objekt gdje se verbalno iskalio na 27-godišnjoj zaposlenici. Djevojka se uplašila te je pobjegla iz objekta na parkiralište.

Ubrzo nakon toga na mjesto dogadaja stigla je policijska ophodnja te uhitila Varaždinca, za kojeg je ispostavilo da se duže vrijeme odaje skitnji, kao i da prosjaci u ugostiteljskim objektima na podrucju Vrsara i Funtane. Incident je izazvao pod utjecajem 1,79 promila alkohola u krvi. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter