Skandalozno: Djevojku snimali kako štiklama gazi psića!

Mučne fotografije mlade djevojke kako maltretira i na kraju ubija malo štene (Facebook)
Mučne fotografije mlade djevojke kako maltretira i na kraju ubija malo štene (Facebook)

Uznemirujući mozaik fotografija na kojima mlada djevojka, ne starija od 16 godina, bešćutno ubija štene objavljena je jučer na jednoj grupi na Facebooku, koja ima više od 207 tisuća "lajkova", mahom onih u tinejdžerskoj dobi.

Javnom objavom voljeli bismo je pronaći, jer je djevojku, odjenutu kao za svečanu prigodu, što taj čin maltretiranja životinje čini još strašnijim, netko fotografirao dok ga je gušila, gazila štiklom - najprije jednom pa s obje noge, čupa… Na kraju je snimljen beživotni psić, nakon obavljenog mučnog zlostavljanja.

No, teško je ući u trag tako nečemu, jer na toj (nepismeno napisanoj) stranici, nazvanoj "<3<3<3 Prijatelji iz djetinjstva zauvijek <3<3<3", objavljuju mladi s područja cijele bivše države. Nije lako otkriti je li netko baš iz Hrvatske objavio te strašne prizore iživljavanja. No, treba reći da su fotografije, spojene u jednu, dobile više od 730 "lajkova" u samo četiri sata, dok ih je više od 320 komentiralo. Uglavnom su vrijeđali djevojku, osuđivali je, a neki su i tražili da se njoj dogodi isto što i štenetu.

Iskreno se nadam da će ovo pomoći prijateljima životinja i policiji da je pronađu i popričaju s njom, jer očito ima problema. (Tanja KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter