Sjećanje na KUD Idijote u Uljaniku

SUBOTA, 24.12.2016.KLUB ULJANIKU SJECxxANJE NA GRUPU KUD IDIJOTI
SUBOTA, 24.12.2016.KLUB ULJANIKU SJECxxANJE NA GRUPU KUD IDIJOTI

U subotu u klubu Uljanik će se održati koncertno-glazbena večer "U sjećanje na grupu KUD Idijoti" koja će uz sudjelovanje raznih glazbenih skupina donijeti sjećanje na jednu od najneprežaljenijih pulskih grupa svih vremena.

Program počinje u 19 sati kada će biti će prikazan dokumentarni film "Grad izobilja" u kojemu se pojavljuju i članovi KUD Idijota. Nakon toga nastupaju Six Pack, ovRHa, Šupci, The Bills, MPZ Cantus PoPuli, Kani Bastardi, Fifth Abyss i dr. Po svršetku nastupa bendova, cjelovečernji program će se nastaviti uz DJ-e koji će puštati glazbu pulskih i bendova ex Yu scene.

KUD Idijoti bili su i ostali simbolom grada Pule, odrastanja mnogih generacija, nezaboravnih priča i trenutaka, te vječne inspiracije, mnogih bivših te sadašnjih glazbenih skupina. Tim povodom, ova večer uoči Božića, bit će u znaku druženja, osjećaja i sjećanja te pokazatelja kako glazbene vrijednosti ovih prostora žive zauvijek. (M. Ra.)

na KUD Idijote u Uljaniku PULA U subotu u klubu Uljanik će se održati koncertno-glazbena večer "U sjećanje na grupu KUD Idijoti" koja će uz sudjelovanje raznih glazbenih skupina donijeti sjećanje na jednu od najneprežaljenijih pulskih grupa svih vremena. Program počinje u 19 sati kada će biti će prikazan dokumentarni film "Grad izobilja" u kojemu se pojavljuju i članovi KUD Idijota. Nakon toga nastupaju Six Pack, ovRHa, Šupci, The Bills, MPZ Cantus PoPuli, Kani Bastardi, Fifth Abyss i dr. Po svršetku nastupa bendova, cjelovečernji program će se nastaviti uz DJ-e koji će puštati glazbu pulskih i bendova ex Yu scene. KUD Idijoti bili su i ostali simbolom grada Pule, odrastanja mnogih generacija, nezaboravnih priča i trenutaka, te vječne inspiracije, mnogih bivših te sadašnjih glazbenih skupina. Tim povodom, ova večer uoči Božića, bit će u znaku druženja, osjećaja i sjećanja te pokazatelja kako glazbene vrijednosti ovih prostora žive zauvijek. M. Ra.  - GO03341991.jpg


Podijeli: Facebook Twiter