Šišljagić: Ž. Markić dobrodošla u "Savez za Hrvatsku"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Predsjednik HDSSB-a, osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić, izjavio je danas kako je Željka Markić, čelnica građanske inicijative "U ime obitelji", dobro došla u koordinaciju "Savez za Hrvatsku", ali da razgovori o tome još nisu konkretizirani.

U "Savez za Hrvatsku" dobro došle su sve stanke, udruge, građanske inicijative i svi oni koji žele osigurati dostojanstven život svakog hrvatskog građanina, rekao je za Hinu Šišljagić. Dodao je kako se "Savez za Hrvatsku" okuplja uoči izbora za EU parlament, a ujedno i kao opcija istih političkih stajališta koja će biti velika snaga i na svim ostalim izborima, od predsjedničkih, parlamentarnih do lokalnih.

Prema medijskim nagađanjima "Savezu za Hrvatsku", uz HDSSB, pridružuju se i stranke HSP Daniela Srba, Hrvatska zora Milana Kujundžića, Autohtona hrvatska seljačka stranka Branka Borkovića i druge. Kako se neslužbno doznaje, na sastanku u srijedu u Zagrebu "Savez za Hrvatsku" imat će koordinaciju, na kojoj će biti i Željka Markić i predstavnici drugih stranaka. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter