Sišcanin "operirao" po Istri i Rijeci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Labinska je policija kriminalistickim istraživanjem nad 46-godišnjakom iz Siska utvrdila osnovanu sumnju da je od rujna do studenoga ove godine pocinio 43 kaznena djela na podrucju Istre.

Medu tim djelim najviše je krada, njih 32, i to na podrucju Labina sedam, na podrucju Rovinja cetiri, na podrucju Buja pet, na podrucju Umaga jedna krada i dva kaznena djela racunalne prijevare, na podrucju Pazina cetiri krade i dvije racunalne prijevare, na podrucju Poreca devet krada, i na podrucju Pule dvije krade.

U kriminalisticko istraživanje su se ukljucili i policijski službenici PU primorsko goranske te je utvrdena osnovana sumnja da je 46-godišnjak operirao i na podrucju njihove policijske uprave u kojoj ga terete za sedam krada.

U sklopu kriminalistickog istraživanja izvršena je pretraga prostora i vozila koje koristi 46-godišnjak pri cemu su pronadeni neki predmeti koji ukazuju na izvršenje kaznenih djela.

U srijedu je 46-godišnjak priveden u Istražni centar Županijskoga suda u Puli. Kriminalisticko istraživanje se nastavlja.


Podijeli: Facebook Twiter