Šišan: Dobra bikerska fešta na Svetici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Proteklog je vikenda na Svetici u Šišanu održan deveti po redu Black Point Bikers Party, koji je u petak i subotu privukao brojne motoriste, ljubitelje motora i dobre zabave iz Hrvatske i okolnih zemalja.

 Punkrock Maniacs publiku su zabavljali najvećim hitovima zlatnog doba punka sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća, ali i brojnim komentarima današnjeg političkog i društvenog života.

Slijedili su pazinski bend Light Lighters te riječka rock grupa Keops. Bikersko je poslijepodne također bilo puno sadržaja. Posjetitelji su mogli otići u razgledavanje podzemnog kompleksa Svetica uz pratnju, kupiti kožne modne dodatke, a po prvi su se put održale i moto igre.

U petak su okupljene zabavljali bendovi Whiskey Train i Clean Isfoor, a oba dana ulaz i kamp za sve posjetitelje bili su besplatni.

- Zadovoljni smo dobrim odazivom gostiju, posebice onih iz Slovenije i cijele Hrvatske. Također, moram reći da je veliki interes bio za razgledavanjem kompleksa Svetica, zaključio je Valter Mauša, predsjednik MK Black Point. (A. ŠIMIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter