Sisak: Žena poginula, dječaku ugrožen život

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas u Sisku poginula je 64-godišnja žena, a u drugoj je 12-godišnji dječak je zadobio ozljede opasne za život, izvijestila je sisačko-moslavačka policija. 

Nesreća u kojoj je poginula 64-godišnjakinja dogodila se oko 12.50 sati na raskrižju ulica F. Lovrića i I. K. Sakcinskog. Do nesreće je došlo jer 35-godišnji vozač automobila kutinske registracije nije zaustavio automobil na raskrižju, već je oduzeo prednost automobilu sisačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 33-godišnja Siščanka.

U vozilu kutinskih oznaka smrtno je stradala 64-godišnja putnica iz Popovače, a vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede koje nisu opasne po život. Vozačica sisačkog automobila lakše je ozlijeđena. Protiv 35-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava zbog izazivanja te prometne nesreće.

U prometnoj nesreći koja se dogodila 40-ak minuta prije toga, u Strušcu, teške, opasne za život ozljede zadobio je 12-godišnjak, koji je prevezen u dječju bolnicu u Zagreb. U toj nesreći, koja se dogodila kad je automobil daruvarskih registracija sišao van kolnika i prevrnuo se, ozlijeđeno je još pet osoba, od kojih jedna teško i četiri lakše.

Protiv 23-godišnjeg vozača daruvarskog vozila bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće, priopćeno je iz sisačko-moslavačke Policijske uprave.  (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter