Široke hlace su hit godine

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ukoliko volite stil sedamdesetih ove ste sezone zasigurno nabavile takozvani model palazzo hlaca. Ove nekad svima jako drage hlace vratile su se u modu na proljece, a dizajneri i high street brendovi odlucili su ih uvrstiti i u svoje kolekcije za jesen/zimu 2011./12.

Mi ih osobno jako volimo na curkama koje furaju retro stil i koje ih kombiniraju sa cvjetnim bluzama, kratkim topicima ili ovo ljeto samo sa korzetima.

S obzirom na jako široke nogavice odlicno izgledaju na ravnu obucu, a želite li da vaša silueta dode do izražaja kombinirajte ih sa platformama.

Ako ste ih vec nabavile nemojte ih nakon ljeta pospremati duboko u ormar je ce super izgledati u kombinaciji sa tankim vestama, ravnim cipelama muškog modela i jaknicama od kože. Za svecani stil ih isfurajte sa prozracnim bluzama i kožnim platformama te malim lutch torbicama.

Kod high street brendova najbolju ponudu ima naravno Asos, a osim što ima odlicnu ponudu ima i fenomenalne cijene! Vec za deset funti možete pronaci palazzo model kod njih na stranici, a s obzirom da imaju besplatnu poštarinu to je najjeftinija moguca verzija da nabavite ovaj model hlaca. Osim Asosa, Zara je za jesen izbacila nekoliko zbilja finih modela, a H&M se takoder poigrao sa ovim cool modelom hlaca.


Podijeli: Facebook Twiter