Sir Elton John bez posebnih prohtjeva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sir Elton John, koji je sinoc u Areni održao spektakularni koncert kojim je otvoren deseti, jubilarni Histria Festival, jucer je oko 14.30 sati privatnim zrakoplovom sletio u Pulu te se odmah uputio u Arenu u iznajmljenom crnom audiju A6 zagrebackih registracijskih oznaka, gdje je trebao održati tonsku probu. Ondje je stigao u pratnji brojnih tjelohranitelja i menadžera.

Kako kaže direktor Histria festivala Baskhim Shehu, pjevac nije imao nikakvih posebnih zahtjeva niti je tražio poseban tretman. Organizatori su mu darovali sliku pulskog akademskog slikara Erosa Cakica, a poklonili su mu i birana vina istarskih vinara Matoševic, Kozlovic, Demian i Rossi te maslinovo ulje Agrolagune. Shehu istice da je Elton John vrlo simpatican i izvanredan covjek.

Inace, pripreme u Areni za koncert britanske zvijezde trajale su cijeloga dana, a za dopremanje opreme i tehnike bila su potrebna cak 12 šlepera.

Prema informacijama pouzdanog izvora koji je želio ostati anoniman, saznajemo da je Elton John zakupio cijeli kat u hotelu Histria, no nije poznato je li ondje i odsjeo. Prema istom izvoru, danas oko osam sati ujutro trebao bi se uputiti na jahtu "Rasselas" s kojom je, navodno, Slavica Ecclestone jucer uplovila u Pulu. Ondje ce slavni gosti doruckovati, a kako saznajemo, za catering ce se pobrinuti jedan restoran iz Pomera. Na meniju ce biti cak 12 vrsta sireva i istarski pršut, kojega su izricito tražili.Slavica i Elton John bi potom jahtom, koja je jedna od sto najvecih na svijetu, trebali otici i do Nacionalnog parka Brijuni. Glasnogovornica Nacionalnog parka Brijuni Vesna Klunic veli da nemaju informacije o njihovom dolasku, medutim istice da o boravku slavnih na otocju saznaju tek kad privežu jahtu. Tada, kaže Klunic, uglavnom izaberu neki izlet i razgledaju Brijune. Podsjeca da je prije nekoliko godina upravo Slavica Ecclestone na Brijune dovela Naomi Campbell koja je boravila u Puli.


Podijeli: Facebook Twiter