Siniša Mišovic prvi HNS-ovac Rovinja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Za predsjednika rovinjske podružnice HNS-a, koja je nakon pauze ponovno aktivirana, izabran je Siniša Mišovic, potpredsjednici su Vlado Herak i Boris Sošic, a u predsjedništvu su Anamaria Glavicic, Suzana Vukcevic, Jelica Šetic i Selim Pijalic.

Clanovi Nadzornog odbora su Esma Pijalic, Biserka Milic i Dragan Lalic, za clana Županijskog vijeca izabran je Boris Sošic, a za clana Sabora HNS-a Jelica Šetic, koja ce obavljati i dužnosti tajnice rovinjske podružnice.

Prisutnima se obratio predsjednik HNS-a i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Cacic.

- Drago mi je da ste se okupili u ovako velikom broju i u dobroj spolnoj i dobnoj strukturi. Mi smo vam na raspolaganju i uvijek spremni za suradnju. Istra i Medimurje slicni su po tome što su ljudi svjesni da mogu napredovati samo svojim radom i znanjem, i ne ocekuju da ce im netko nešto dati, kao u nekim podrucjima koja žive kao paraziti na teret društva, porucio je Cacic.Stoga, kako je rekao, u Istri HNS ima puno prostora, a u Rovinju se uvijek osjecala liberalna centralna orijentacija.

Predsjednik HNS-a Istre Veljko Ivancic rekao je da je velika stvar što se HNS u Rovinju obnavlja. Cilj im je u Istri do izbora osnovati što veci broj podružnica te sa sadašnjih 700 povecati clanstvo za još 200 ljudi. Predstavio je u kratkim crtama i konkretan rad te ukupno 58 projekata koje su razradili. (M. MEDIC)


Podijeli: Facebook Twiter