Sindikati: Potpisujte i dalje!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hrvatske sindikalne središnjice još ne mogu potvrditi da su skupile dovoljan broj potpisa za zahtjev o raspisivanju referenduma o Vladinom prijedlogu izmjena Zakona o radu, izvijestili su sindikalni celnici na današnjoj konferenciji za novinare.

"Ne možemo sa sigurnošcu potvrditi informaciju koja se pojavila u dijelu medija da smo prikupili dovoljan broj potpisa. Blizu smo, ne možemo se izraziti u postocima", rekao je koordinator pet sindikalnih središnjica i predsjednik Hrvatske udruge sindikata Ozren Matijaševic koji je pozvao gradane da potpišu zahtjev sindikata za što još imaju priliku danas i sutra.

Najavio je da ce o privremenim, ali s velikom sigurnošcu utvrdenim rezultatima, sindikati izvijestiti u cetvrtak ujutro na konferenciji za novinare, kao i o daljnjim koracima sindikata.

Objasnio je da aktivisti obraduju potpise koji su vec dani te da se akcija još provodi. Pozvao je gradane da se i dalje potpisuju buduci ce sindikati trebati i puno veci broj potpisa od potrebnih 449.506 jer ce se provjeravati valjanost svakog potpisa.


Podijeli: Facebook Twiter