Sin Sylvestera Stallonea pronaden mrtav

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Glumac i redatelj Sage Stallone, 36-godišnji sin akcijske filmske zvijezde Sylvestera Stallonea, pronaden je mrtav u petak u svom domu u Hollywoodu, objavili su policija i njegov odvjetnik.

Policija i odvjetnik dali su proturjecne izjave o tome kako je pronaden Sage Stallone. Policija je izvijestila da su mladeg Stallonea pronašli policajci koji su došli provjeriti što se s njim dogada s obzirom da su dobili dojavu da se danima nikome ne javlja, dok je njegov odvjetnik George Braunstein rekao da ga je u stanu pronašla domacica.

The New York Post piše da se Sage Stallone najvjerojatnije predozirao tabletama te da nije jasno je li rijec o samoubojstvu ili nesretnom slucaju.

Predstavnik Sylvestera Stallonea priopcio je da je 66-godišnji glumac shrvan i pogoden naglim gubitkom sina.

Sage Stallone je mladi od dvojice sinova iz prvog braka slavnoga glumca sa Sashom Czack s kojom se rastao 1985., nakon desetogodišnjeg zajednickog života.

Sage Stallone je kao glumac debitirao 1990. u petom nastavku sage o boksacu Rockyu Balboi, a rijec je o ulozi koja je proslavila njegovog oca s kojim je 1996. nastupio i u filmu katastrofe "Svjetlost dana" (Daylight). Nakon toga je glumio samo u niskobudžetnim filmovima te se poceo baviti režijom i produkcijom pa je tako 2005. snimio video dokumentarac "Alan Yates", a godinu kasnije i svoj prvi kratki film "Vic". (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter