Sin poginulog: Oca sam zadnji put vidio ovog kolovoza…

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U očekivanju nalaza obdukcije koja bi trebala rasvijetlili uzrok smrtni 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina Brace kojeg je pjevač Tony Cetinski pregazio u Pustoj ulici u centru Rovinja proteklog petka, putem bosanskog portala avaz.ba oglasio se sin stradalog muškarca, Adis Kevljanin koji već 15-ak godina živi u Austriji.

Shrvan je zbog nove tragedije koja je zadesila njegovu obitelj, nakon što mu prije nekoliko godina u prometnoj nesreći poginuo i brat Haris. Adis Kevljanin je za avaz.ba ispričao da se otac Ibrahim, s kojim je u Rovinju živio 20-ak godina, nakon toga odao alkoholu. Iako su stradali Ibrahim ranije razveo od supruge koja živi na širem rovinjskom području, ona se nastavila brinuti o njemu. Adis je oca, kako je rekao, posljednji put vidio u kolovozu.

Okolnosti još nerasvijetljene

- Za smrt oca čuo sam iste noći kada mi je otac Ibrahim poginuo. Iz Rovinja su me nazvali prijatelji i ispričali mi sve do u detalje, kazao je Adis Kevljanin za Avaz.ba, koji, budući da je i sam živio u Rovinju, jako dobro poznaje grad i mjesto na kojem je stradao njegov otac. (M. VUKŠIĆ, M. SARDELIN)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter