Šijana Spartans kod gradonačelnika Miletića


Pulski gradonačelnik Boris Miletić i predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek primili su danas pobjednike malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa - Suzuki Motortech" Šijanu Spartans. Šijanci su na 27. izdanju pulskog turnira nakon osam godina uspjeli pobjednički pehar vratiti u Pulu.

Čestitavši im na osvojenom turniru, Miletić je kazao da je Grad Pula već niz godina ponosan pokrovitelj ove vrijedne sportske manifestacije.

- Ovaj malonogometni turnir zbilja ima neki poseban duh i posebno mi je drago što iz godine u godinu pobuđuje sve veći interes, kako gledatelja, tako i samih sudionika - kazao je Miletić dodavši da Grad kontinuirano ulaže značajna financijska sredstva upravo u razvoj sporta i sportske infrastrukture.

Čestitavši pobjednicima, ali i organizatorima turnira, predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek istaknuo je zadovoljstvo što je turnir osvojila domaća ekipa te im je poželio puno uspjeha i u budućim natjecanjima.

Goran Urošević, najbolji igrač turnira, zahvalio je na prijemu i poručio da će i dalje marljivo trenirati i uživati u malom nogometu.


Podijeli: Facebook Twiter