Signal sistem kreirao senzaciju večeri

DEAKTIVIRALI TNT - Vedran Buždon i Andrej Baša (Signal sistem) izborili četvrtfinale (M. ANGELINI)
DEAKTIVIRALI TNT - Vedran Buždon i Andrej Baša (Signal sistem) izborili četvrtfinale (M. ANGELINI)

Bio je to najsiromašniji dan ovogodišnje "Ulice" po broju utakmica no i te kako zanimljiv po događajima na parketu. Odigrane su samo tri utakmice koje su ispunile očekivanja prepune tribine. Vijest dana je svakako ispadanje još jednog nositelja, onog prvog, lanjskog pobjednika TNT Pizzeria Matteo Malinska. S puta prema obrani naslova skrenuo ih je Signal sistem. Bio je to susret ekipa koje još nisu primile pogodak pa ne treba čuditi da je završilo bez pogodaka. Igralo se prilično oštro i prekršaji koji su suđeni, a bilo ih je poprilično, nisu bili nimalo nježni. Gotovo nakon svakog prekršaja neki je igrač ostao ležati na parketu. Prilika nije bilo puno, a onu najveću obranio je Maras kada je lopta već zaobišla vratara, ali ju je on "pokupio" ispred praznog gola. Isti igrač pogodio je i odlučujući sedmerac čime se prometnuo u jednog od junaka utakmice uz vratara Vidmara Rašića koji je obranio sedmerce Miletiću i Čuturilu i otvorio put svojoj ekipi u četvrtinu finala.

- Uf, bilo je napeto - rekao je ispred svlačionice vratar Rašić nakon što je primio brojne čestitke.

- Ušli smo u četvrtfinale, izbacili prvog nositelja, a da ni sami ne znamo kako. Naravno da vjerujemo u sebe no očekivanja su bila puno manja. Mi smo se prijavili na "Ulicu" nakon što smo se spontano našli na piću, a bilo nas je sveukupno četiri. Kada smo se prijavili počeli smo skupljati ekipu i eto, dogurali do posljednjeg vikenda turnira. Ne znam što da kažem, kada nemaš očekivanja, a jednostavno voliš igrati nogomet, onda se poklope dobre igre i rezultat.

Rašić je do sada bio i igrač i vratar na turniru, a svakako mu je draža uloga među vratnicama.

- A sama činjenica da nismo primili ni jedan pogodak govori u prilog tome. Moram naglasiti da je moja zasluga u tome jako mala jer ispred sebe imam odlične dečke koji ne dopuštaju udarce po golu. Idemo dalje, spremni smo biti najveće iznenađenje - rekao je Rašić i vratio se u svlačionicu gdje se orila pjesma.

Ni druga utakmica nije ponudila puno prilika, ekipe su bile više koncentrirane na obranu svog gola nego što su tražili priliku da ugroze onaj protivnički. Ni u kojem slučaju nije bilo dosadno, jer su prilike uglavnom sijevnule iznenada. Na taj je način pogodio Glamočanin kada je iskoristio jedno krivo dodavanje Medior Grina, a iz brze kontre je izjednačio Kovačević za nove sedmerce.

Nakon tri precizne serije Matija Biočina loptu šalje u gredu, a "stilovce" u četvrtfinale. (Boris VIDULIN, snimio Manuel ANGELINI)


Podijeli: Facebook Twiter