Showcase Party za početak novogodišnjeg slavlja

(D. MEMEDOVIĆ)
(D. MEMEDOVIĆ)

Ekipa Seasplash festivala i ove godine organizira novogodišnju Seasplash platformu na pulskoj Karolini koja je počela sinoć Showcase Partyjem u velikom šatoru na gradskom parkiralištu podno Arene. Za elektronske ritmove i plesne melodije sinoć su se tako pobrinuli Kingston Sound, Seasplash Crew, Pula-P Reggae Station, Exotic Times i Arboretum Kolektiv.

Elektroniku je tako zamijenio punk, gdje su snage udružili pulski bendovi Sake, DJ&The Wootchyak, Antitodor, Udav, Public Disgrace, The Shock, Ovrha, Varim ko stoka i DJ John Lebac te slovenska punk rock grupa Scuffy Dogs.

Sutra navečer u 21 sat bit će održan hip-hop koncert i party na kojem će nastupati St!llness, Phat Phillie, Sunny Sun, Teddy-Lee, Soundcheck Regaz, Zmija & Rinoma, Absolute Crew i Phunk Lexx.

Za doček Nove godine ekipa Seasplash festivala pripremila je čak tri pozornice za program koji će trajati od 20 do 5 sati. Na Slurp! bini za glazbu će se pobrinuti Alen Sforzina, Arszenik, Adoo, Make, Bebetto vs. XXL te Ziko vs. Rich, dok će na Seasplash pozornici nastupati Filip Motovunski, Egoless ft. Chakka, Jewbwoy & Pipo, Jin-san, Mmmeniga i Sheco.

Treća bina nosi naziv Future Nature, a na njoj će nastupati Radical Fusion, Alen, Rio i Hall. Ulaz na sva događanja je besplatan. (B. VINCEK)


Podijeli: Facebook Twiter