Shea maslac u borbi s hladnocom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Shea maslac jedan je od onih sastojaka koji u kozmetickoj industriji zauzima visoko mjesto po svojoj kvaliteti i iznimnoj ucinkovitosti u zaštiti od štetnih utjecaja, pogotovo od hladnoce.

Pomaže kod raznih bolesti kože kao što su psorijaza, seboreja. Ujedno je i mocan borac protiv starenja kože, i kao takav nezamjenjiv u kremama s anti-aging efektom.

Iz svoje domovine Afrike shea maslac proširio se svijetom zahvaljujuci svojim visokovrijednim svojstvima, bogat je nezasicenim masnim kiselinama, vitaminima A i E.

U zimskim mjesecima odgovarat ce vam kreme i serumi sa shea maslacem, jer štiti od hladnoce, obnavlja kožu, pruža osjecaj mekoce, hrani ju i sprecava prijevremeno starenje. Zato su proizvodi s maslacem posebice preporucljivi za suhu kožu, ne samo lica, nego i tijela, kao i za kosu.

Nanesite ga u pakungu, kao masku za kosu ili samog ako imate suhu i lomljivu kosu tretiranu cestim bojanjima. Trudnice vole shea maslac u kremama, jer je ucinkovit u borbi protiv strija, a kao potpuno prirodan proizvod koristi se i za njegu zahtjevne djecje kože.


Podijeli: Facebook Twiter