Sharbini na popravnom kod kondicijskog trenera

Ahmad Sharbini (Saša MILJEVIĆ)
Ahmad Sharbini (Saša MILJEVIĆ)

Proteklo je više od deset dana od prvenstvenog gostovanja Istre 1961 u Zadru odakle su se zeleno-žuti vratili s bodom, a pred vratima je subotnji domaći prvenstveni ogled sa Zagrebom. U nastavak prvenstva Pamićeva će momčad ući vidno jača.

Treninzima su se priključili Slobodan Stranatić i Hrvoje Milić, te početkom ovog tjedna Mislav Anđelković, a već ranije su se u rad sa suigračima ravnopravno uključili Siniša Linić i Krešimir Prgomet. Punim režimom već neko vrijeme radi i Alen Pamić tako da će Pamić za subotnji susret 8. kola Prve HNL imati na raspolaganju gotovo kompletan igrački kadar. Prvi puta ove sezone.

Vezano za napadača Ahmada Sharbinija, trener Pamić riješio je dilemu koja ga je mučila.

- Odlučio sam Sharbinija predati u ruke kondicijskog trenera Elvisa Peršića idućih četiri, pet tjedana. Sharbinijeve su kvalitete dobro znane, riječ je o sjajnom igraču za HNL, ali kad je spreman. A, ovoga trenutka on to nije i onda dolaze ozljede. Stoga je bolje da žrtvujemo par tjedana kako bih ga imao u pravom izdanju za završnicu jesenskog dijela sezone - prenio je svoja razmišljanja Igor Pamić.

Pričekati Sharbinija u pravom izdanju potez je kojeg treneru pulskog prvoligaša omogućuju ostali napadači. Povratkom Prgometa za tri napadačke pozicije sada konkuriraju Križman, Havojić, Ottochian, Prgomet i Prelčec. No, još je veći dobitak iza njihovih leđa, u veznoj liniji. Tamo za tri mjesta konkuriraju Jugović, Blagojević, Bačelić Grgić, Pamić i Linić, a ubrzo će im se priključiti i Anđelković. To je dio momčadi kojega se uoči prvenstva s pravom vidjelo glavnom snagom pulskog prvoligaša. U predstojećim bi susretima to trebali i dokazati. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter