Severove torbice za savršen styling

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Suradnja Roberta Severa i poznate kožarske kuce San Peter pojavila se na policama ducana. To je prva od kolekcija nastalih u sklopu projekta Fashion.hr Industrija, koja se vec našla u prodaji.

Rijec je o kolekciji torbi za proljece/ljeto 2011. koja prethodno nije predstavljena na pisti, a u prodaji ce se naci sredinom kolovoza.

Na temelju bogatog medunarodnog iskustva kuce San Peter i autorskih pret-a-porter kolekcija kojima Robert Sever vec deset godina oduševljava domacu javnost i kritiku, stvorena je ideja o formiranju brenda koji ce na najbolji moguci nacin demonstrirati svu snagu San Petera i unikatnu kreativnost Roberta Severa.



Dnevne, vecernje i putne torbe koje pokazuju svu snagu i širinu bezvremenske modne klasike okupljene su pod imenom Hera. Svaka kolekcija dijeli se u pet tematskih linija, unutar koje se svaki model pažljivo razvija: od malih vecernjih modela pa sve do bogatih weekend torbi koje oduševljavaju neodoljivim chic duhom.

Robert Sever posvetio se svojim proslavljenim print uzorcima koje je aplicirao na kožu, ali se takoder fokusirao na stvaranje primamljivih kolorita koji služe kao izvanredna podloga za kombiniranje razlicitih stylinga.


Podijeli: Facebook Twiter