Severina: Znala sam da će "Italiana" biti veliki hit

Severina: Žao mi je što Milana nisam srela ranije... (Saša MILJEVIĆ)
Severina: Žao mi je što Milana nisam srela ranije... (Saša MILJEVIĆ)

Nakon godine dana izbivanja sa scene zbog dolaska na svijet malog Aleksandra popularna Severina prvi povratnički koncert održat će večeras u Lighthouse Music Clubu. Bit će to prilika da Seve u top formi, u što smo se i sami mogli uvjeriti tijekom našeg intervjua, ponovno stane na pozornicu i otpjeva neke od brojnih hitova. Među njima će se zasigurno naći i "Italiana", zarazna plesna pjesma kojom je ponovno zasjela na vrhove top-lista. Kako saznajemo, upravo će se u LMC-u snimiti pojedini kadrovi za spot ove pjesme koja se već nekoliko tjedana snima na lokacijama diljem bivše države, od Zagreba do Beograda.

 - Pjesma "Italiana" je u vrlo kratkom roku postala najveći ljetni hit s više od 10 milijuna pregleda na YouTubeu u manje od mjesec dana. Jeste li se nadali takvom uspjehu te pjesme, odnosno je li "obećavala" na prvo slušanje?

- Jesam, odmah sam znala da će biti veliki hit. Naime, u studenom prošle godine već sam bila na zasluženom porodiljnom kada su mi Filip Miletić i Miloš Roganović, ujedno i autori pjesme "Brad Pitt", poslali novu pjesmu. Kad smo se našli, pustili su mi deset pjesama, sve redom odličnih skladbi, a ja sam od toga odabrala njih sedam. Krenuli smo raditi na novom albumu i to je trebalo biti gotovo krajem prošle godine, no zbog poroda nismo stigli završiti. Tada su mi poslali i jednu bonus pjesmu da me malo razvesele i odmah sam na prvo slušanje znala sam da je riječ o odličnoj stvari i da će to biti veći hit od "Brada Pitta" i "Grada bez ljudi". Na kraju je tako i ispalo.

- Rođenjem sina Aleksandra život vam se vjerojatno dramatično promijenio. Kako sada izgleda tipičan dan u životu majke Severine? Kako usklađujete privatne i poslovne obveze?

- Svi me ispituju o tome, pa mi se već čini da previše pričam o toj temi. Mislim da svi roditelji znaju kolika je sreća kada beba dođe u kuću, pravi blagoslov i veselje. Zaista lipo. Čudim se što se sve to nije dogodilo ranije. Žao mi je što nisam Milana srela ranije pa da smo prije krenuli s djecom.

- Mnogi su primijetili da ste vrlo brzo nakon poroda vratili figuru. Kako ste uspjeli? Koja je tajna?

- Zaista nemam pojma. Dvadeset sam godina, s kraćim pauzama, bila u teretani pa sam se nadala da ću se u formu vratiti brzo. Dva mjeseca nakon poroda nisam se uopće fizički opterećivala jer mi je tako savjetovao liječnik zbog carskog reza. Kasnije sam možda odradila nekoliko treninga više. (Razgovarao Roberto LICUL/Snimio Saša MILJEVIĆ)

CIJELI RAZGOVOR ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA.

 


Podijeli: Facebook Twiter