Severina za Prvi maj nastupa u Novigradu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je nedavno oduševila riječke obožavatelje u prepunoj Dvorani mladosti na Trsatu, popularna Severina s netom započetom turnejom "Dobrodošao u klub" stiže u Novigrad.

Novigradska sportska dvorana ugostit će njen koncert 1. svibnja. Novigrad je uključen u turneju kojom Severina promovira svoj novi album "Dobrodošao u klub" koncertnim spektaklima u nekoliko najvećih gradova u regiji te pomno pripremljenim koncertnim nastupima u manjim gradovima.

Ulaznice za novigradski koncert bit će u pretprodaji od Uskrsa, po cijeni od 80 kuna za parter i 100 za tribinu. Osim u sportskoj dvorani, moguće će ih biti nabaviti u novigradskoj Turističkoj zajednici, agenciji Gabi travel u Umagu, agenciji Activa travel u Puli te u hotelu Fontana u Buzetu.

Više informacija o koncertu uskoro će biti dostupno na Facebook stranici Severina u Novigradu, putem koje će organizatori najsretnijima omogućiti i poneku besplatnu ulaznicu.  

Organizator koncerta je buzetska Agencija JET, a glavni su pokrovitelji Grad Novigrad i novigradska Turistička zajednica.

Pokrovitelji su Laguna Novigrad i Favorit pivo, dok su medijski partneri Glas Istre, TV Istra, Radio Pula, Radijska istarska mreža, Radio Istra te internetski portali istarski.hr, regionalexpress.hr, nasabujstina.hr i parentium.com. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter