Severina uživa u prvim danima majcinstva

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Udarne vijesti tjedna su - brangelinomanija u Hrvata i rodenje sina najpopularnije hrvatske pjevacice Severine. U ponedjeljak, dva tjedna kasnije od predvidenog termina, Seve Nacionale pod budnim okom splitskih lijecnika, ali daleko od ociju medija, rodila je sina Aleksandra.

"Rodena sam da budem žena i majka", izjavila je Severina jednom prilikom, a rodenjem dugo ocekivanog sina, malog Aleksandra, njezini su se snovi i ostvarili. Podsjetimo, prvo dijete 39-godišnje pjevacice i njenog zarucnika, srpskog biznismena Milana Popovica na svijet je došlo u ponedjeljak nešto poslije 23 sata.

Pjevacica je neprestano isticala da bi voljela da njeno prvo dijete na svijet dode u njenom rodnom gradu. Sretnu vijest o trudnoci Severina je s javnošcu podijelila pocetkom kolovoza prošle godine, kad je obznanila da je u trecem mjesecu trudnoce.

Poznato je da se Severinin Milan drži nacela feng shuija pa se sudbina ocito upetljala i u datum, nesumnjivo najljepši dan u životu najpoznatije Hrvatice. Aleksandar je roden na isti dan, 20. veljace, kada i njezin menadžer Tomislav Petrovic, ali i Sevkina draga prijateljica Lepa Smoje.

- Cestitam malom Aleksandru s kojim cu od sada moci slaviti rodendane. Baš sam sretna, osjecam se kao da mi je Severina rodila praunuka!, izjavila je Lepa Smoje za jedne dnevne novine.

Nakon što je vijest o rodenju Severinina prvog sina poput bombe odjeknula medijskim nebom, društvene su mreže preplavile poruke s dobrim željama. A uz virtualne, domaci tiskani mediji pišu da su u bolnicu pocele stizati i stvarne.

Mani Gotovac, kazališna redateljica i bliska prijateljica u cijoj je predstavi Severina glumila, bila je diskretna: "Bila sam kratko kod Seve i cestitala joj, ali ne bih o detaljima jer ipak je to njezin najintimniji trenutak".

- Seve se pokazala sposobnom u mnogim životnim situacijama i uvjeren sam da ce biti iznimna majka. Sin, ljubav i obitelj šlag su i jagoda na vrhu torte njezina uspjeha, rekao je pjevac Joško Cagalj Jole.

"Sretan sam zbog nje. Sad ce i Severina vidjeti koliko ljepote rodenjem djeteta ulazi u život. Drago mi je da joj se dogodilo po onoj - prvo pa muško", kazao je Boris Novkovic za jedan dnevni list.

Najsretnija je mama Severina i obitelj koja ne skriva oduševljenje. Naravno, otac malog Aleksandra Milan Popovic i Severina majka, sada vec baka, Ana bili su prvi u rodilištu, odnosno u posebnom bolnickom apartmanu u kojem Severina boravi.

Njezina sestra Marijana Vuckovic-Popovic, koja živi u Beogradu, savjetovala je Severini da nakon Aleksandra odmah krene na drugo dijete, pišu jedne dnevne novine.

- Aleksandar je, vele mi, lijep, ma prekrasan, slici mami. A i zgodni tata je ponosan na svojeg junaka. Voljela bih kada bi imao oci na nas, postojanost i cvrstinu. Ma nek' zapravo ima tatin stas i mamin glas, nasmijala se Marijana ne skrivajuci oduševljenje mališanom zbog kojega brzo namjerava pohitati u Split.

Rodenjem Aleksandra završio je nacionalni trudnicki tecaj, kako možemo nazvati protekle mjesece u kojima smo, zahvaljujuci Severininoj trudnoci, doznali sve o prirodnom i neprirodnom porodaju, kadama u splitskoj bolnici i drugim trudnickim detaljima.

Konacno je Seve Nacionale postala Seve Mama i rodenjem sina podigla medijsku prašinu u stilu svjetskih celebrityja. Zanimljivo je da fotografija mame i bebe u javnosti nema. Hoce li ih prodati medijima, kako to rade bogati i slavni u svijetu, vidjet cemo. (Priredila Lara BAGAR)


Podijeli: Facebook Twiter