Severina u Novigradu - koncert sa srcem i dušom


Iza mene nema puno plesača, nije to jedan od onih velikih koncertnih spektakla, ali je koncert sa srcem i dušom!, poručila je Severina publici svih generacija, koja je u srijedu navečer ispunila novigradsku sportsku dvoranu da bi s njom pjevala, plesala i veselila se. Obožavatelji iz svih dijelova Istre i obližnje Slovenije odgovorili su joj vriskom, skandiranjem i pljeskom, s velikim entuzijazmom koji nije popuštao gotovo dva i pol sata.

Popularna pjevačica u pratnji vrsnih glazbenika priuštila im je sve ono što su očekivali, nižući hitove i pjesme s posljednjeg albuma "Dobrodošao u klub", koji na aktualnoj turneji promovira, ne štedeći se i ne krijući zadovoljstvo odličnom atmosferom. Odjevena u zlatno-crnu opravu, okupljene je pokrenula već s "Ovo će biti luda noć, predosjećam" iz Brada Pitta i nastavila u istom tonu s "Uzbunom", pozivajući na ples. Jednako su bučne reakcije izazivale nove pjesme, kao i svima dobro znane "Virujen u te" Đorđe Novkovića, autorska "Prijateljice", "Od rođendana do rođendana", koju je za nju napisao Saša Lošić i "Tvoja prva djevojka" koju, kako je rekla, nisu izvodili na dosadašnjim velikim koncertima u Rijeci, Beogradu i Skoplju. Vrhunac je označio intenzivan miks popularnih skladbi, u kojemu su se ispreplitale "Djevojka sa sela", "Thriller" Michaela Jacksona, "Na zadnjem sjedištu moga auta" Bijelog dugmeta, "Ante", "Samo anđeli znaju", "Večeras je naša fešta" i "Brkica".

Sudeći prema doživljenom u Novigradu Severinina publika definitivno dobro pamti riječi pjesama i ima sluha, a njena joj je miljenica neposrednom komunikacijom i konstantnim osmjehom dala povoda da se u tome iskaže i dobro zabavi. Novigrađani su dobili pohvalu za novu sportsku dvoranu i veliko srce s kojim su je dočekali te su se od Severine oprostili s "Ja samo pjevam", no svi koji su se poželjeli nastaviti ugodno družiti učinili su to ispred dvorane uz domaći Esttrada band koji je nastavio nizati njene uspješnice do kasnih noćnih sati. (Kristina FLEGAR/Snimila Jelena PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter