Severina: Svakom se nastupu veselim kao da je prvi

Severina: Nikako ne mogu izbaciti dijete iz sebe
Severina: Nikako ne mogu izbaciti dijete iz sebe

Najveća zvijezda hrvatske estradne scene Severina, privodi kraju turbulentnu godinu, čiji je početak obilježilo rođenje sina Aleksandra, sredinu razlaz s Milanom Popovićem, a kraj najnoviji album "Dobrodošao u klub". Pjesme s novog albuma, koji mnogi, pa i ona sama, proglašavaju najboljim u karijeri, moći će se čuti ove subote na njezinom koncertu u sklopu manifestacije "Božić u Buzetu".

- Nakon pet godina ponovo nastupate u Buzetu gdje ste 2008. godine postavili glazbene temelje manifestaciji koja je postala regionalni prosinački brend u Istri. Veselite li se tom nastupu?

- Zahvaljujem se organizatorima što su me ponovno pozvali na jednu od najljepših manifestacija u Hrvatskoj. Uvijek se veselim kada ponovo negdje nastupam, jer mi je to potvrda da je prošli puta bilo dobro. Sigurno bi zvali nekoga drugoga da nije. Uvijek jedva čekam kad ću svirati sa svojim bendom, jer se i oni i ja svakom nastupu veselimo kao mala djeca i entuzijastični smo kao da nam je prvi koncert u životu.

- Prosinac protječe u znaku vašeg novog albuma "Dobrodošao u klub". Izjavili ste da vam je to najbolji album u karijeri. Zašto? Po čemu se razlikuje od svih prijašnjih?

- Zbog toga što sve pjesme koje su na albumu, svaka posebno, mogu biti singl. Zato što je novo, meni se jako sviđa i meni se pleše na te pjesme, a i tuguje na te pjesme. To je zaista trinaest odličnih i kvalitetnih pjesama koje su sve nekako različite, a opet, svima je poveznica ljubav. Album će biti objavljen idući tjedan, nadam se, kao moj dobar poklon svima.

- Neki su mediji najvećim hitom proglasili pjesmu "Ostavljena". Koja je vama najdraža i zašto? Da li je to "Uzbuna" za koju ste snimili vrckast spot u jednom zagrebačkom lunaparku?

- "Uzbuna" se najviše sviđa mome sinu Aleksandru i zbog toga sam snimila spot u lunaparku, s djecom u spotu. Nekako godinama svi težimo da pjesme budu ozbiljnije i u skladu sa svojim godinama, ali ja nikako ne mogu izbaciti dijete iz sebe. Nekako svi zaboravimo na djecu, a djeca su naša radost. (Gordana ČALIĆ ŠVERKO)

CIJELI RAZGOVOR ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter