Severina se udala u pitoresknim Balama!

Severina i Igor Kojić vjenčali se u Balama (Foto Instagram)
Severina i Igor Kojić vjenčali se u Balama (Foto Instagram)

Kraljica estrade Severina Vučković udala se danas u baljanskoj župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti. Sudbonosno "da" najpoželjnija udavača Balkana rekla je svom dvadesetosmogodišnjem odabraniku srca Igoru Kojiću. Iako je Severina na svom profilu na instagramu danas objavila fotografiju popraćenu tekstom "Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grehota... 22. 11.", a mediji su još i danas nagađali o datumu i mjestu njezina vjenčanja, par o kojem bruji cijela regija, odlučio se zavjetovati baš 25. rujna u Balama. Tu nam je vijest potvrdilo više različitih izvora iz Bala, kao i oni veoma bliski Severini.

U društvu Severine i Igora, kako saznajemo, bilo je malo gostiju i uzvanika, među kojima i Severinin slatki sin Aleksandar i mama Kata, te kumovi Andrea Čermak iz Zagreba i Boris Đikanović iz Beograda. Sretni je par, daleko od očiju javnosti, fotoreportera i novinara oko 12.30 sati oženio baljanski župnik Aleksandar Vujisić. Prelijepa mlada nosila je dugu, bijelu i veoma decentnu vjenčanicu, dok je mladoženja imao elegantno odijelo i leptir-mašnu.

Ekskluzivno doznajemo od jedne gospođe iz Bala da je "naša draga Sevka kompletnu ceremoniju proplakala. Od sreće!" Crkva je poslije podne podne bila lijepo ukrašena, a nakon 16 sati kompletno uređena, očišćena te zaključana. Gužva se, uključujući u to parkirane automobile i tjelohranitelje, mogla vidjeti ispred vile "Lav", koja je, također, za sve znatiželjnike ostala zatvorena.

Bilo kako bilo, lijepo zvuči, da je Severina pitoreskne Bale izabrala za jedan od najljepših dana u životu. A Baljani su joj na najbolji način odgovorili - dostojanstveno  i  bez tračeva, uz "Neka joj bude sa srećom". (Nina ORLOVIĆ RADIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter