Severina priredila spektakl u Rijeci

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularna pjevačica Severina na večerašnjem je koncertu u prepunoj Dvorani mladosti na Trsatu zasjala u punom sjaju, te potvrdila titulu kraljicu estrade, ako je suditi prema reakcijama publike. U Rijeci je Seve otpočela turneju Dobrodošao u klub kojom promovira istoimeni album. Već na prvi bis pridobila je simpatije razgaljenog mnoštva, a kolika je pomama za Sevkom bila, svjedoči i činjenica da se tražila karta više.

Koncert pred riječkom publikom mogao bi se nazvati i spektaklom, prije svega zbog izvrsnog scenskog nastupa upotpunjenog vizualnim efektima filmskog i videoumjetnika Dorijana Kolundžije iz "Galerije 12".

Uz nevjerojatan light show, sjajne plesače ansambla Maestroa koreografa Anžeja Škrubeja koji su se predstavili vrlo efektnom koreografijom, Seve Nacionale koncert je otvorila u nešto bržem ritmu uz Italianu, a publika se dodatno razdrmala na Uzbunu, Lolu i Tarampanu. Severina se i ovog puta, baš kao kod promocije albuma Zdravo Marijo, poigrala s Crkvom. Naime, za Dobrodošao u klub upriličila je posljednju večeru. Apostoli su bili plesači, dok je splitska pjevačica raširenih ruku zapjevala Dobrodošao u klub, oko za oko, zub za zub.

Zaredala je potom nešto starije hitove, Mili moj, Prijateljice, Pogled ispod obrva, Tridesete, Grad bez ljudi...

Izvrsnom scenskom nastupu pridonijeli su i efektni, originalni kostimi pjevačice koje je osmislio stilist Marko Mitanovski koji je dosad odijevao mnogo poznatije svjetske zvijezde, Lady Gagu, Beyonce i Skunk. (S. VIGNJEVIĆ, snimio S. DRECHSLER/NL)


Podijeli: Facebook Twiter