Severina održala koncert u Lighthouse Music Clubu


Velikim prošloljetnim hitom "Brad Pitt" i stihom: "Ovo će biti dobra noć, predosjećam..." Severina je započela svoj sinoćnji, povratnički koncert u prepunom klubu Lighthouse.

Prvi put nakon rođenja malog Aleksandra kraljica domaće i regionalne estrade održala je koncert pred svojim mnogobrojnim fanovima. Njih nekoliko tisuća gotovo je do posljednjeg mjesta ispunilo popularni Lighthouse, a iako je Seve prije koncerta najavljivala da ima tremu, odradila je koncert bez greške te tako opravdala svoju titulu.

I zaista, bila je to dobra noć za sve Severinine fanove koji su imali prilike čuti njezine nove, ali i stare hitove poput pjesama "Tvoja prva djevojka", "Ante", "Paloma nera" i "Dalmatinka".

Svoj koncert Seve je počela nešto iza ponoći, a tijekom dvosatnog nastupa pokazala je kako je i dobra zabavljačica. Svojim smislom za humor ostvarila je odličnu interakciju s publikom, koja je često skandirala njezino ime.

Svakako najveće oduševljenje izazvala je "Italiana", veliki Severinin ovoljetni hit. Zarazni ritmovi ove pjesme rasplesali su publiku, stoga i ne čudi da ju je Severina otpjevala dva puta.

"Grad bez ljudi" i "Tridesete" također su pjesme nešto novijeg datuma, no publika je pokazala kako u riječ zna svaki njihov stih. Naravno, oduševljenje su izazvale i popularne "Gas, gas" te "Moja štikla", kojom je Seve predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

Kombinirajući pjesme laganijeg i bržeg ritma, Severina je pokazala da zna recept za dobru zabavu, a tijekom koncerta nije krila oduševljenje publikom, kao i klubom Lighthouse. Iako je proteklih dana Seve s malim Aleksandrom odmarala u Puli pripremajući se za koncert, već za sedam dana nastupa u Primoštenu u sklopu svoje povratničke mini ljetne turneje.

A nakon Severine klub Lighthouse nastavlja s gostovanjima poznatih imena. Početkom kolovoza dolazi Halid Bešlić, a nakon njega DJ-i Alex Gaudino, Steve Lawler i Cristian Marchi. (Marko PERCAN; snimila Jelena PREKALJ)


Podijeli: Facebook Twiter