Severina na presici u Rijeci najavila turneju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Mogli smo i mi postaviti dobru rasvjetu i razglas te krenuti. Album se uostalom dobro prodaje, bilo bi i publike ali - nešto mi je govorilo da možemo i moramo mnogo više. A kad čovjek tako misli sve mu se i krene slagati u tom smjeru. Pojavi se onda ona silna energija, pojave se emocije i strast, pojavi se Tomaž Pandur koji oduševljen idejom da bude režiser turneje kreće u slaganje ekipe. Pa se od običnog niza koncerata pojavi želja: napraviti show, napraviti pravu predstavu, bajku, užitak za sva čula! I ma koliko to bilo kompleksno, skupo i tražilo velike pripreme i odricanja, više nismo htjeli ni smjeli stati." Riječi su to Severinine, izrečene na konferencija za novinare održanoj u Press klubu Novog lista u Rijeci. Njima je ujedno najavila i početak velike turneje povodom izlaska albuma "Dobrodošli u klub" koja će kroz nekoliko mjeseci trajanja obići sve države nastale na prostoru bivše Jugoslavije.

Severina se na press konferenciji pojavila u društvu kostimografa Marka Mitkovskog te menadžera Tomislava Petrovića, dok je moderator čitavog događanja bio poznati riječki estradni novinar Vinko Peršić. Domaćin pressice bio je Novi list, točnije Severinin tim ugostio je Branko Mijić, glavni urednik dnevnika Novi list.

- Rijeku smo za početak turneje odabrali iz čitavog niza razloga. Ponajprije, riječ je o gradu posebne energije, otvorenom prema svima, a neke od najljepših trenutaka svog života također vezujem uz Rijeku. Uostalom i ovaj prijem, jer da budem iskrena nisam se baš nadala da ću ikad u životu imat prigodu održati konferenciju za novinare u sjedištu Novog lista, govori u prilog mojim osjećajima i razmišljanjima o Rijeci. K tome iznimno sam zahvalna i Gradu Rijeci koji nam je u Dvorani mladosti omogućio vrhunske uvjete rada, istaknula je Severina.

- Već su dogovoreni koncerti u Ljubljani, Beogradu, Skoplju, Sarajevu, a detaljni plan koncerata i njezino ukupno trajanje još uvijek nisu do kraja poznati. Mogu samo istaknuti da su nas kontaktirali oko dogovaranja koncerta i s Kosova te - Albanije, istaknula je Severina. (Edi PRODAN/NL)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SRIJEDE


Podijeli: Facebook Twiter