Seve u najboljoj maniri

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon što je prošlog vikenda održala megakoncert u Beogradu koji je posjetilo petnaest tisuca obožavatelja, Seve Nazionale, ili bolje reci Internazionale, nastupila je na trecem Internacionalnom sajmu pršuta u Tinjanu i zaokružila manifestaciju.

Premda po broju stanovnika neusporediv i mali je Tinjan doživio spektakl zvan Severina Vuckovic kojem je prisustvovalo preko dvije tisuce ljudi. Veliki šator bio je gotovo premali da primi svu publiku koja je htjela vidjeti atraktivnu hrvatsku divu, a cinjenica da je koncert kasnio i više nego što je uobicajeno nije zasmetala nijednom pravom pokloniku. A Severina, u svojoj najboljoj maniri, odjevena u crno-rozu pripijenu opravu s visokim crnim cizmama s neminovnim štiklama, energicnim je skakutanjem podigla temperaturu cim je stigla na pozornicu. Uz solidni šesteroclani prateci bend redale su se Severinine uspješnice: "Mili moj", "Paloma Blanka", "Razocarao si me", "Daj da biram", "Pucajte u tamburaše", "Lete mi lete tridesete", "Zdravo Marijo", "Da nisi možda gej?", "Bila sam tvoja prva djevojka", "Dodirni mi koljena", "Ajde, ajde zlato moje" i brojne druge. Pjesmu "Dalmatinka" vješto je pretvorila u "Istrijanka", a publiku je posebno ponijela "Moja štikla".



Dobno šarolika publika pjevala je u glas sve Sevine hitove od ljubavnih balada, zabavnjaka s prizvukom dalmatinskog ili istocnjackog melosa do kabareta i pop-rocka. Agilna i seksipilna 37-godišnja pjevacica izmjenjivala imidž od raspuštene kose, s kabaretskim polucilindrom i rucnikom omotane kose.


Podijeli: Facebook Twiter