Seve nacionale oduševila porečku publiku

(Ziga Intihar Byblos)
(Ziga Intihar Byblos)

Prvi dan ljeta, prvo ime domaće glazbene scene Severina i preko četiri tisuće posjetitelja, tako je porečka diskoteka Byblos ljetnu sezonu protekle subotnje večeri otvorila u najboljem mogućem izdanju.

Nakon godinu dana pauze i radova tijekom zime, Byblos, izgrađen na mjestu bivše kultne diskoteke International club, proširio je unutarnje i vanjske kapacitete na 6.500 kvadrata prostora, kako je najavio na konferenciji za novinare uoči koncerta vlasnik Vedran Matić.

Byblos je upravo Severininim koncertom odlučio otvoriti sezonu, koji je ujedno i njen prvi nastup u ovoj diskoteci. O zainteresiranosti publike dovoljno govori i to da su sva parkirališta, uključujući i ono vanjsko od preko sedam tisuća kvadrata bili puni i prije službenog početka u 23 sata.

Severina je publiku dobro zabavila punih dva i pol sata, a nije nedostajalo ni biseva, svjetlosnih i zvučnih efekata, a zabava se nastavila do jutra. 

No, to je tek početak sezone u Byblosu, pa tako već 5. srpnja stiže Fatboy Slim, a nastavlja se 12. srpnja koncertima Colonije, zatim trodnevnog Byblos Carnivala, dok će prvi dan kolovoza obilježiti David Morales, a gostovat će i zvijezde poput Gorana Bregovića 8., te Bennya Benassija 15. kolovoza… Sve se može pratiti na Facebook stranici kluba i www.byblos.hr. 

Severina je prije početka koncerta gostovala na konferenciji za novinare zajedno s Matićem, direktoricom hotela Laguna Parentium Anom Budimir i gradonačelnikom Edijem Štifanićem, koji je ujedno najavio da su ovom prilikom već i potpisali ugovor, pa će tako Severina publiku u Poreču zabavljati i na dočeku 2015. godine. (V. HABEREITER; fotografije: Ziga Intihar Byblos)


Podijeli: Facebook Twiter