Sesvete – Arena 24:21

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Utakmica 1. kola Prve lige rukometašica: Sesvete – Arena 24:21 (10:13). Dvorana srednje škole. Gledatelja: 100. Suci: Pavic i Torbarina (oba Zadar).

SESVETE: Razum, Pa. Stopic, Milic 3 (1), Duplic, Jakara 3, Pe. Stopic, Grmoja 7 (5), Šebek 1, Karaula, Bezjak, Petrušic, Mujic 5, Kranjec 4, Jankovic 1.

ARENA: Radic, Vukic, Jelica, Gaborovic, Miloševic, Kiridžic 7, Maras 1, Jajcevic, Benazic 1, Šabic, Gavranic 5 (1), Bradaric, Mudronja, Nikcevic 7.

Sedmerci: Sesvete 7 (6), Arena 3 (1). Iskljucenja: Sesvete 10, Arena 8 minuta.

Poput lanjske sezone, "arenašice" su i u ovu krenule gostujucim porazom. Od izabranica trenera Gligorovica boljim su se pokazale rukometašice "Sesveta", koje su slavile rezultatom 24:21.

Pocetak susreta nudio je potpuno drugaciji scenarij, jer su gošce iz Pule bolje zaigrale od Sesvecanki, rezultatski se odlijepile i tijekom prvih 30 minuta stalno bile u prednosti, sve do 10:13, rezultata s kojim se otišlo na odmor. Što prednost na polovici susreta nije bila "opipljivija" u korist gošci "arenašice" su prvenstveno same krive, jer svaki put kad su imale priliku još se više "odlijepiti", upadale su u seriju tehnickih pogrešaka i promašenih zicera. Kazna za propuštene prilike stigla je u nastavku, kad je domaca vratarka, nakon uvodnih minuta "adaptacije", nanizala nekoliko odlicnih intervencija, omogucivši tako svojim suigracicama da polovicom drugog dijela dostignu, a uskoro i prestignu svoje protivnice. S dosta lošom igrom u obrani te sa samo tri igracice koje su zabijale s vanjskih pozicija, uz slabu potporu s krila i s crte, "arenašice" nisu uspjele odgovoriti na domaci nalet, rezultat cega je bio i konacni trijumf Sesvecanki.


Podijeli: Facebook Twiter