Sesvete A. – Umag 36:24

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zarana se dalo naslutiti tko ce biti pobjednik ove utakmice koja za obje ekipe nije imala nikakvu osobitu važnost, osim prestiža. Od prvih minuta domace igracice su krenule silovito, što suparnice nisu stigle pratiti, tako da je iz minute u minutu prednost Sesvecanki rasla i do odlaska na odmor imale su deset pogodaka razlike.

Da je rasplet na parketu bio takav razloga u umaškim redovima je puno. U sastavu je bilo dosta ozlijedenih igracica koje su nastupile, ali nisu mogle pratiti jaci, prvoligaški ritam igranja. Bilo je to vidljivo po igri "žuto-plavih" u fazi obrane, ali i po izvršavanju napadackih zadaca.

Ništa dojmljivije izdanje gošci nije bilo niti u nastavku, pa otud visoka, ali sasvim zaslužena pobjeda domacih rukometašica koje su potvrdile svoj prvoligaški potencijal. Nismo sigurni da bi i pet (ne)realiziranih sedmeraca promijenilo sliku o prikazanom umaškog sastava. Previše je bilo tehnickih pogrešaka u igri gošci, što je suparnicama omogucilo stjecanje rezultatske razlike bez puno truda, štoviše na lakši nacin od ocekivanog.

Utakmica 26. kola. Dvorana Srednje škole. Gledatelja 100. Suci: Siniša Bosak i Željko Herceg (oba Varaždin).

SESVETE: Razum, Petrušic 2, M. Milic 4, Jakara 3, I. Milic 6 (1), Pa. Stopic 2, Pavlek 6, Pe. Stopic 4, Grmoja 1, Bezjak 1, Karaula, Raškovic 1, Nuic, Kranjec 2, Jankovic 4.

UMAG: Mrkonja, Žulicek 1, Bebic 2, Jadrijevic 10 (2), Hodžaj 1, Rajic 3, Macinkovic, Begovic 2, Baksa-Markovec 3, Gržinic, Jurešic, Špolajric 1, Pavic, Šola, Mataija 1.

Sedmerci: Sesvete A. 2 (2), Umaga 6 (1). Iskljucenja: Sesvete A. 10, Umag 4 minute.


Podijeli: Facebook Twiter